Fylde
Friskhet
Søthet
Taniner
Dessert
BeskrivelseKvoteregler
Druene høstes manuelt i små kasser, presses og klareres. Vinifikasjonen følger den tradisjonelle metoden: først gjæres juicen ved lav temperatur for å bevare friskheten i musserende vinen. Deretter, når vinen er tappet på flaske, starter den andre gjæringen og varer i 11 måneder. Dette trinnet omdanner vinen til musserende vin.
Druene høstes manuelt i små kasser, presses og klareres. Vinifikasjonen følger den tradisjonelle metoden: først gjæres juicen ved lav temperatur for å bevare friskheten i musserende vinen. Deretter, når vinen er tappet på flaske, starter den andre gjæringen og varer i 11 måneder. Dette trinnet omdanner vinen til musserende vin.
ProduktkodeM10010799
MerkenavnCalvet
Type vin
- Sparkling Wine
Netto innhold0.75 l
OpprinnelseslandFrankrike
Alkohol prosent12%
Syre g/l4
TREXNei
Sukker g/l9.6