BeskrivelseKvoteregler
For Doppio Passo blir halvparten av vinrankene høstet i andre eller tredje uke av august og vinifisert tradisjonelt. Resten modnes ytterligere 3-4 uker på vinstokkene. Denne andre halvparten gjennomgår en "ripassare" eller "rekryssing", slik at fermenteringen skjer med drueskallene fra den først høstede Primitivo i august. Denne andre fermenteringen gir vinen mer intensitet, rikdom og karakter.
For Doppio Passo blir halvparten av vinrankene høstet i andre eller tredje uke av august og vinifisert tradisjonelt. Resten modnes ytterligere 3-4 uker på vinstokkene. Denne andre halvparten gjennomgår en "ripassare" eller "rekryssing", slik at fermenteringen skjer med drueskallene fra den først høstede Primitivo i august. Denne andre fermenteringen gir vinen mer intensitet, rikdom og karakter.
Produktkode1219112
MerkenavnDoppio Passo
Type vin
- Rød
Netto innhold3 l
OpprinnelseslandItalia
Alkohol prosent13%
TREXNei
Bredde (cm)24
Høyde (cm)23
Lengde (cm)35.5
Vekt enhetkg