Fylde
Friskhet
Søthet
Taniner
Storfe
Ost
Fisk
BeskrivelseKvoteregler
Tradisjonell vinifikasjon: Druene presses umiddelbart ved ankomst til vingården i pneumatiske presser. Klaring og kaldlagring i 48 timer. Gjæring i temperaturregulerte ståltanker ved 16-20°C for å bevare aromaene. Modning i ståltanker på full bunnfall i 8 til 10 måneder med regelmessig omrøring for å oppnå dybde og kompleksitet.
Tradisjonell vinifikasjon: Druene presses umiddelbart ved ankomst til vingården i pneumatiske presser. Klaring og kaldlagring i 48 timer. Gjæring i temperaturregulerte ståltanker ved 16-20°C for å bevare aromaene. Modning i ståltanker på full bunnfall i 8 til 10 måneder med regelmessig omrøring for å oppnå dybde og kompleksitet.
ProduktkodeM10010805
MerkenavnPhilippe Bouchard
Type vin
- Hvit
Netto innhold0.75 l
OpprinnelseslandFrankrike
Alkohol prosent12,5%
TREXNei