Fylde
Friskhet
Søthet
Taniner
Lyst kjøtt
Småvilt
Grønnsaker
BeskrivelseKvoteregler
Tradisjonell vinifikasjon i temperaturregulerte ståltanker. Før-gjæring – temperaturkontrollert kaldmaserasjon. Lang gjæring hvor "pigeages" (nedtrykk av drueskall) og overpumping utføres. Modnet i 10 måneder på eikefat.
Tradisjonell vinifikasjon i temperaturregulerte ståltanker. Før-gjæring – temperaturkontrollert kaldmaserasjon. Lang gjæring hvor "pigeages" (nedtrykk av drueskall) og overpumping utføres. Modnet i 10 måneder på eikefat.
ProduktkodeM10010806
MerkenavnPhilippe Bouchard
Type vin
- Rød
Netto innhold0.75 l
OpprinnelseslandFrankrike
Alkohol prosent12,5%
SmaksnoterFarge: Rubinrød
Nese: En fin aromatisk typisitet med noter av små røde frukter, som solbær og stikkelsbær
Smak: Moden smak med rike tanniner og aromaer av krydder og toast. En gourmetvin, typisk for sin appellasjon
Serveringstemperatur: 14-15°C
TREXNei